Silvermoon CS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Silvermoon CS

Dobrodoslicu na Silvermoon forum zeli vam Silvermoon Team

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????

Ići dole 
+8
Proda
protA
skuLL.cG
m1los
Jank1c
pAjVo
r0n^10
uJDo^maN
12 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
uJDo^maN

uJDo^maN

Broj poruka : 33
Datum upisa : 29.02.2008

zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Empty
PočaljiNaslov: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeSre Mar 05, 2008 5:53 pm

koj kur.. ste zakljucali public i krenu mix da igrate...imate cw serwer indijanci jedni...owako nikada necete napuniti serwer!!!!!!!!!!!!!!! koj wam je ku....?????
Nazad na vrh Ići dole
r0n^10
mnogo lood bajaa
mnogo lood bajaa
r0n^10

Broj poruka : 82
Godina : 34
Datum upisa : 01.03.2008

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeSre Mar 05, 2008 6:16 pm

bice server gori od HS Arene...cimam rajcheta na msn da mu objasnim neke stvari..on kulira..nvm..
Nazad na vrh Ići dole
pAjVo
cRaZy Silvermoon
cRaZy Silvermoon
pAjVo

Broj poruka : 108
Godina : 31

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeSre Mar 05, 2008 6:47 pm

brate i ja cimam rajceta moram neke stwari da mu kazem al izgleda i mene kulira...
Nazad na vrh Ići dole
https://silvermoon.serbianforum.info
Jank1c

Broj poruka : 144

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeSre Mar 05, 2008 7:31 pm

raspad. ...
Nazad na vrh Ići dole
m1los
KDA Vendetta
KDA Vendetta
m1los

Broj poruka : 127
Godina : 35

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeSre Mar 05, 2008 8:00 pm

Slazem se i ja....u potpunosti....ali nebitno skroz.
Ako je njemu opusteno meni je jos vise.
Nazad na vrh Ići dole
skuLL.cG

skuLL.cG

Broj poruka : 47

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeSre Mar 05, 2008 9:45 pm

nema bez sofketa nista!!!!! Cool
Nazad na vrh Ići dole
protA
Admin
protA

Broj poruka : 94
Godina : 33

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeSre Mar 05, 2008 9:52 pm

Samo malo odgovornosti i korishtjenja uma i sve je super.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/protabre
Jank1c

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeSre Mar 05, 2008 10:20 pm

da ,a li owde admini ne znaju amx komande... lol!
Nazad na vrh Ići dole
uJDo^maN

uJDo^maN

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeČet Mar 06, 2008 12:30 am

ma nemam reci bre serwer ce biti ko moja slika... znaci SPRDNJA
Nazad na vrh Ići dole
Jank1c

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeČet Mar 06, 2008 12:32 am

i ja postao chiteR xD na owom srvr. sick!

LOLIPOP OWNAGE !!!! study study study study
Nazad na vrh Ići dole
Proda

Proda

Broj poruka : 91

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeČet Mar 06, 2008 12:42 am

prgavci mali,nasli public da zakljucavate...
da vam polupam po 2 samara da se rastreznite...
somine 1...
sram vas bilo...
lele daj jos jedan whiskey... drunken
Nazad na vrh Ići dole
uJDo^maN

uJDo^maN

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeČet Mar 06, 2008 2:02 am

tako je prodo majstoreeeee Very Happy ole!
Nazad na vrh Ići dole
Retro striker

Retro striker

Broj poruka : 115

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeČet Mar 06, 2008 3:12 am

Prodo care pirat

Rekla je pomirila sam se sa deckom,ali ti mi se svidajas
Bice moja!!!
Zauvek tvoj...
Nazad na vrh Ići dole
HATE
Admin
HATE

Broj poruka : 39

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeČet Mar 06, 2008 1:58 pm

skuLL.cG ::

jeste da se decko razume u sve to sa serverima i amx-om,ali je chitercina raspala tako da nemoj da spominjes citere pls
Nazad na vrh Ići dole
m1los
KDA Vendetta
KDA Vendetta
m1los

Broj poruka : 127

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeČet Mar 06, 2008 5:53 pm

HATE ::
skuLL.cG ::

jeste da se decko razume u sve to sa serverima i amx-om,ali je chitercina raspala tako da nemoj da spominjes citere pls

@ HATE

"koliko ja znam" sofeltis je koristio cit na kraju jer je on jedini znao da ce HS Arena da propadne jer nije hteo vise da placa server...to je to. Decko nije opsednut cs-om nego se sprdao malo i uhvacen je na delu, jbg...

@ Jank1c

Totalno sam uz janka sto se tice toga...decko ne zna da iskljuci freezetime a ima admina..
Da ne spominjem che gevara onog lika (isto admin). Udjem sa nickom skljbz i on misli da imam cit i oce da me banuje a 1 me vec banovao na oci rajcheta koji zna da nemam nikakav cit.
Mislim da to dovoljno govori o kvalitetu servera i svega...bice totalno rasulo i jako mi je zao zbog toga. Ja sam se nadao da ce ovaj server biti kao HS pre ali jbg...zajebo sam se. Sad
Nazad na vrh Ići dole
skuLL.cG

skuLL.cG

Broj poruka : 47

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeČet Mar 06, 2008 8:12 pm

ja bih samo voljeo da server bude kao HS Arena.....i da se admini podijele pravim igracima(staroj ekipi s hs arene) i da se server malo napuni...tek tad cu redovno da igram na ovaj server...a do tad,sibam ja na kgb-u lol!

a sto se tice sofketa....hmmm cuo sam da je uhvacen kako cituje...mislim da je milos u pravu..sprdao se malo...
Nazad na vrh Ići dole
Retro striker

Retro striker

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeČet Mar 06, 2008 8:24 pm

Pa ti se M1lose potrudi,ja bih voleo da Silvermoon bude kao HS,arene.Nek se oduzmu admini onima,koji ne znaju da obavljaju tu duznost!

Bice moja!!!
Zauvek tvoj...
Nazad na vrh Ići dole
Jank1c

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeČet Mar 06, 2008 8:48 pm

Retro striker ::
Pa ti se M1lose potrudi,ja bih voleo da Silvermoon bude kao HS,arene.Nek se oduzmu admini onima,koji ne znaju da obavljaju tu duznost!

Bice moja!!!
Zauvek tvoj...

kako oduzeti admina kada je owaj lik "gazda owog server" dobar sa njima i oni igraju iz njegowe igranice ?? hah...
Nazad na vrh Ići dole
Retro striker

Retro striker

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeČet Mar 06, 2008 9:26 pm

Jbg. sta da se radi,nekako ce morati
Nazad na vrh Ići dole
.::*MaTeO The KinG*::.

.::*MaTeO The KinG*::.

Broj poruka : 17

PočaljiNaslov: Madmax .   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimeČet Mar 06, 2008 10:28 pm

momci sta da vam kazhem,neki neznaju to je istina al to su rajchetovi drugovi i jbg..sta reci..
Nazad na vrh Ići dole
uJDo^maN

uJDo^maN

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimePet Mar 07, 2008 12:05 pm

ma dzaba pises owde kad niko ni ne gleda owaj forum... ja realno mislim da od owog serwera nista nece biti...dzaba mi kenjamo i pricamo nesto...
Nazad na vrh Ići dole
Proda

Proda

Broj poruka : 91

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimePet Mar 07, 2008 1:16 pm

I sve u ku*ac Partizan je šampion! Cool Very Happy cheers

Nema bre...ja gledam,jedva šaka ljudi se skupi na serveru...
Ajmo mi lepo damo koju paru,otvorimo server i BOOM Šaka Laka! Rolling Eyes Smile
Nazad na vrh Ići dole
HATE
Admin
HATE

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimePet Mar 07, 2008 2:06 pm

mislim ono,realno bolje onda da je taj head admin samo zakupio cw server sa 15slotova i cao zdravo,pa nek se zakljucava i nek igra.
Nazad na vrh Ići dole
Retro striker

Retro striker

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimePet Mar 07, 2008 5:22 pm

Kolliko kosta jedan server da se kupi?
Nazad na vrh Ići dole
HATE
Admin
HATE

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitimePet Mar 07, 2008 5:46 pm

20e mesecno mislim...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????   zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate???? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

zasto ste zakljucali public i krenuli mix da igrate????
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
 Similar topics
-
» koje online igre najcesce igrate
» zasto moram da stavim naslov izmedju 10 i 255 slova?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Silvermoon CS :: Silvermoon Public Server :: Diskusije !-
Skoči na: